IBT PREDAVANJE + JAVNA TRIBINA PULA

Znate li da su u kišnici prikupljenoj u Zagrebu i Splitu pronađeni po zdravlje štetni kemijski elementi?!
Kišnica, se nekada koristila kao pitka voda, a sada se u njoj nalaze kemijski elementi štetni po zdravlje. Neki od njih su i kancerogeni.
Ta kišnica natapa tlo u našim dvorištima, parkovima, povrtnjacima, voćnjacima, vinogradima, poljima, oranicama, njivama, livadama, šumama. Ta kišnica se slijeva u naše površinske i podzemne vode koje pijemo, u kojima kuhamo, u kojima se kupamo.
Prikupljanje uzoraka diljem Hrvatske i analizu u nezavisnim laboratorijima upriličio je Institut za Bio i Tehnosferu. Rezultati preliminarne analize su zabrinjavajući i važno je da o tome budete dobro upućeni:

Hotel Plaza Park Histria u Puli
nedjelja, 14.5.2023.
s početkom u 15:00

PREDAVANJE + JAVNA TRIBINA

TLO . VODA . ZRAK . HRANA . GEOINŽENJERING ILI KLIMATSKI INŽENJERING
tema je o kojoj će govoriti i na vaša postavljena pitanja odgovarati
Božidar Kemić, magistar fizike i dugogodišnji motritelj devijantnih promjena na nebu i u prirodi
Tihomir Tot, magistar marketinga, jedan od osnivača i pokretač istraživanja Instituta za Bio i Tehnosferu.
Dr.sc. Danijel Grgičin, fizičar sa doktoratom iz biofizike, predsjednik Instituta za Bio i Tehnosferu.
Sažeto predstavljanje najvažnijih činjenica iz elaborata na 650 stranica, temeljem kojeg je Institut za Bio i Tehnosferu podnio Zahtjev za javnu raspravu na adrese devetnaest institucija RH, uključujući ured Predsjednika, ured Premijera, Vladu i Sabor.
Predstavljanje knjige „dr.sc. Danijel Grgičin: Cijepanje cjepivom – Dualnost (podjela mišljenja o benefitu i štetnosti)“

* Voda je najvažnija komponenta u ljudskom tijelu – čini više od 95 % svih molekula u ljudskom tijelu.
* Voda je osnovni građevni materijal za cijelo tijelo, s metaboličkog stajališta osigurava pravilno funkcioniranje svih procesa i organa u tijelu, kao što su termoregulacijski procesi, uklanjanje otrovnih tvari, olakšava probavu, ukupnu regeneraciju tijela itd.
* Iz perspektive kvantne fizike, voda je bitan bioinformacijski element za cijelu prirodu, uključujući ljudsko tijelo. Gledajući planetu Zemlju, vidimo ovu međusobnu povezanost vrlo jasno – 2/3 površine tvore oceani, druga voda se nalazi u rijekama, jezerima, vodi sadržanoj u tlu, biljkama, živim organizmima itd. Mi ljudi smo u simbiozi s prirodom, stoga možemo reći da stanje vode u prirodi izravno odgovara stanju vode u ljudskom tijelu.

POGLEDAJ VIDEO:

Video dodatak održanog predavanja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pomakni se na vrh